Bliža se Lunin mrk v Vodnarju

lunin_mrk-1

Ne naložite si preveč nalog, saj se ob Luninem mrku lahko vse obrne na glavo.

Kaj je Lunin mrk ?

Sonce in Luna sta v opoziciji, eden proti drugemu, sta v položaju točno nasproti in v različnih znamenjih, vmes pa je točno na isti liniji Zemlja. Zemlja zatemni Luno, zato ta ni obsijana s Soncem. Določenih mrkov ne vidimo, določene vidimo, vendar pa vsi delujejo.

Lunin mrk 7.avgusta 2017

V ponedeljek 7. avgusta se bomo srečali s Ščipom v vodnarju in delnim Luninim mrkom. Dogodil se bo na 15.stopinji Vodnarja ob 20.21 uri. Astrologi na splošno svetujemo previdnost okoli mrkov, ker pa je sedaj v vodnarju, bodimo bolj strpni v osebni komunikaciji, komunikaciji na internetu, saj si lahko vsak drugače predstavlja situacijo in se po nepotrebnem skregamo. Veliko nervoze bo tudi v prometu, je čas dopustov in čas velikih kolon, hkrati pa nas bo ovirala še vročina, zato svetujemo izredno previdnost.

Dan pred mrkom

Dan pred Luninim mrkom bomo bolj nemirni in razdraženi, zato vam svetujemo, da se probate umiriti, saj veste, da vse mine. Z dežjem posije sonce, za napetostjo sledi umirjenost. Lunini mrki vedno prinašajo spremembe tako na družbeni ravni, kot na osebni ravni, kje pa je potrebno pogledati osebno karto.

Na dan Luninega mrka

Ob tem Luninem mrku bo tudi Luna v opoziciji z Marsom, ta je v konjukciji s Soncem, oba sta v znamenju Leva, zato pride na plan naš ego in je bolje, da držimo jezik za zobmi, saj si z nepotrebnimi konflikti poslabšamo položaj. Oba sta v ognjenem znamenju Leva, kar simbolizira ogenj, tako da vročina še ne bo popustila, možni so še požari. Ne naložite si preveč nalog, saj se ob Luninem mrku lahko vse obrne na glavo. V tem času so dogajanja bolj intenzivna, lahko se dogodijo nepredvidene stvari, saj je vpliv mrkov tudi če jih ne vidimo izredno močan.

Napisala: dipl.astrologinja Cvetka Stipič

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: