Kakšna je Venera v devici ?

 

venera

To je najbolj skromna Venera. Pa ne samo skromna, tudi sramežljiva. Venera v devici nam nikoli ne bo pokazala kaj čuti, svoja čustva prikriva. Ne smemo reči, da jih nima, vendar ona jih skrbno skriva.

Ljudje s tako Venero v devici so kritični, dlakocepski, vendar delavni in natančni, preskromni, da bi se kazali navzven. Ne želijo se razkazovati in ne želijo v ospredje, čeprav imajo pod svojim okriljem pravi zaklad. Za ljudi z Venero v devici, bi lahko rekli, da so simpatično dlakocepski, saj se vtaknejo v prav vsako stvar. Več jim pomeni, da je delo narejeno, kot pa partnerski odnosi, zato trpi ljubezen.

Venera v devici je skromna v obdarovanju, dobili boste nekaj malega, a uporabnega in prijetnega. Tudi če vi obdarujete človeka, ki ima Venero v devici pomislite na njeno skromnost. Ne nosite ji velikih daril, ker jih ne bo vesela. Za njo so praktična, vsakdanja darila.

V ljubezni ljudje s tako položeno Venero navadno nimajo sreče. Ali ne izberejo pravega partnerja, ali se kasneje izkaže, da je med njima le površinska ljubezen, brez topline in čustev. V ljubezni ji največ pomenijo drobne pozornosti, ki so z nasprotne strani velikokrat spregledane. Obsedena je z pedantnostjo, urejenostjo, čistočo, če tega ni, ni ljubezni… Če pa partner zadovolji njene potrebe, ljubi neskončno in zvesto.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: