Venera v tehtnici

venera2

Venera v tehtnici je nekaj »posebnega«. To je ena najlepših Vener v zodiaku. Obdana je z lepo energijo, ki ljudi umirja, nasmeji, jim poudari občutek za vse lepo okrog nas. Ljudje, ki imajo Venero v tehtnici  imajo občutek za lepoto, so elegantni, privlačni, imajo občutek za  uravnotežene oz. diplomatske odnose. Na njej mora biti od glave do pete vse popolno, frizura, nakit, obleka, čevlji skladni s torbico in seveda velik nasmeh. Urejen mora biti tudi dom in delovno mesto. Povsod kjer se pojavi, mora biti obkrožena z lepoto. Potovanje in počitniška destinacija mortaa biti dovolj udobna, da se bo taka Venera tam počutila dovolj dobro.

Največ ji pomeni lepota, tako zalo skrbi za zunanjo lepoto, za zunanji izgled, zanima se za lepe stvari, najdražje obdaruje z lepimi darili, prav tako pa tudi ona rada prejme lepo in izvrstno darilo. Veliko ji pomenijo prijatelji in prijetni odnosi. Ima posebne vrste šarm, zato privlači poglede mnogih ljudi. Venera v tehtnici, izbira za druženje mesta, kjer se zbirajo prefinjeni ljudje, najbolj ji ustreza visoka družba.

V ljubezni si Venera v tehtnici teži k popolnosti, saj brez ljubezni ne more živeti. Zna ljubiti s srcem in predanostjo, čeprav rada pogleda okoli, če je kdo še boljši, si rada privošči kakšen skok čez plot. Ti ljudje ne morejo biti samski, saj venomer hrepenijo k uravnoteženim partnerskim odnosom.

Ker je zelo neodločna, potrebuje stabilnega in odločnega partnerja, ki jo bo znal voditi.

Napisala: dipl.astrologinja Cvetka Stipič

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: