Kdo bo predsednik države?

PREDSEDNIK VOLITVE

Postavila sem si vprašanje Ali bo Borut Pahor zmagal na volitvah za predsednika države? Volitve bodo v nedeljo 12.11.2017.

Predsednika predstavlja 10.hiša, vladar je Venera v tehtnici, ki je v svojem domu, močna in se prav tako nahaja v 10.hiši, javnosti. Splošni signifikator za predsednika je Sonce, ravno tako v 10.hiši. Njegov vladar 10.hiše in splošni signifikator so dobro postavljeni.

Luna je na kotu 7.hiše, poleg tega je pokazatelj dogodka in seveda predstavlja volivce, ljudi, ki bodo glasovali. Luna je v znamenju dvojčka, ljudje so precej neodločeni oz. rezultat je lahko precej tesen…

Nasprotni kandidat Šarec predstavlja ga vladar 4.hiše, to je Mars v tehtnici, ni ravno dobro postavljen, saj je v znamenju izgona. Sicer je v dobrem aspektu s točko sreče in severnim sečiščem, kar mu kaže veliko glasov, pa bo to dovolj za zmago?

Ugotoviti moramo, kdo je močnejši. Venera, ki predstavlja trenutnega predsednika Pahorja je v svojem domu v 10.hiši javnosti, je dovolj močna. Prav tako Sonce, splošni signifikator, ki predstavlja predsednika, je dobro umeščeno v 10.hiši javnosti. Po točkovanju je Venera, ki predstavlja dosedanjega predsednika veliko močnejša kot Mars (drugi kandidat), zato dajem prednost za zmago sedanjemu predsedniku. Luna, ki predstavlja potek dogodkov naredi prvi aplikativni trigon na Venero (sedanji predsednik), kar nam pove, da bo zmaga pripadala Borutu Pahorju.

Napisala: dipl.astrologinja Cvetka Stipič

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: