Česa Škorpijonom ne smemo vzeti?

Škorpijon je izredno intenzivno, skrivnostno in strastno znamenje. Imajo ogromno moč, so ekstremisti in obsedeni s tem, kar si zadajo. Običajno Škorpijoni niso posebno lepi, so pa magnetično privlačni. Vsega kar se lotijo, naredijo z veliko predanostjo in popolnostjo. Ker so tako ekstremni in obsedeni s tistim česar se lotijo, pa naj bo to ljubezen ali delo, si želijo imeti popolno kontrolo nad tem. Hočejo imeti vse ali nič. Ni jim mar koga bodo na poti uničili, le da pridejo do cilja.

Česa Škorpijonom ne smemo vzeti? Ne smemo jim vzeti kontrole.

Venomer morajo vse nadzirati in kontrolirati…skorpijon-1

Najbolj varne se počutijo, če imajo vse pod kontrolo. Varne se počutijo šele, ko raziščejo in odkrijejo vse o dani nalogi. Škorpijon je individualist, zaupa le sebi, nič ga ne sme presenetiti, saj venomer dokazuje kdo je avtoriteta, kar se mora videti navzven.

Škorpijoni se bojijo sprememb !

Če  stvari nimajo več pod nadzorom, niso samozavestni…

Zakaj se bojijo sprememb, če se stvari spremenijo, nimajo ničesarr več pod kontrolo, zato se jim upirajo kolikor je le mogoče. Pomembno jim je, da venomer ohranjajo nadzor nad situacijo. So kot prič feniks, ki zgori  in se ponovno rodi iz pepela…

Škorpijone imamo za zanesljive in odgovorne ljudi. Če nimate zaveznika, vzamite škorpijona,  to je najbolj zvesto in  priovrženo znamenje. Njihova slaba plat so maščevalnost, ljubosumnost, trmoglavost, užaljenost, njihova življenska naloga je dominacija in nadzor, drugače vse uniči. Običajno se zavedajo kaj počnejo, vendar želja po nadzoru je močnejša. Vedno vedo kaj počnejo in  gredo trmoglavo k željenemu cilju.

Kakšen je škorpijon v naravi? Svoje žrtve ne usmrti takoj, usmrti jo šele, ko mu želi zbežati, ko ni več pod njegovim nadzorom! To je znamenje smrti!

Škorpijonu vlada Mars in ljudje, ki ga imajo poudarjenega so izvrstni kirurgi, psihiatri, inšpektorji, kontrolorji….

Znamenje Škorpijon nas uči kako izkoristiti notranjo moč, kako biti vztrajen in stabilen, saj je le to pot do zastavljenih ciljev in do uspeha…

Napisala: dipl.astrologinja Cvetka Stipič

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: