Česa Bikom ne smemo vzeti?

Znamenje Bika je povezano z užitkom in materialnimi dobrinami. Da si pridobi materialno varnost, ki jo bo kasneje užival, je Bik pripravljen trdo delati.

Uživa v dobri hrani in pijači, rad ima dobre in praktične stvari, preprosto je velik uživač. Ceni se na podlagi pridobljenega premoženja.

Česa se Bik boji?  Bik se najbolj boji sprememb…

Ker ima Bik vse svoje premoženje skrbno pod nadzorom, se boji novosti in sprememb. Samo, da bi bilo vse po starem. Vsak korak skrbno načrtuje. Nerad tvega, ker takrat nima več občutka varnosti. Boji se nepredvidljivih sprememb.

Česa Bikom ne smemo vzeti? Ne smemo jim vzeti varnosti!

Bik ima rad varno in predvidljivo okolje. Rad uživa življenje. Prepričan je, da ni treba menjati nečesa, kar dobro deluje. Je zelo navezan na vse kar ima: na svoj dom, na družino, na prave prijatelje. Nikoli vas ne bo pustil na cedilu. Tisto, kar začne tudi dokonča. Ker je s trudom prišel do materialnih stvari, je tudi na njih zelo navezan. Zelo se naveže na materialne stvari, na svoj dom, na svoj avto, saj mu konec koncev nudijo užitek in lepoto. So dobri ekonomisti in se počutijo varne ob kupčkanju denarja. Zato je Biku najpomembnejše okolje, ki ga je navajen, način delovanja, ki mu je poznan. Najpomembnejša vrlina pa mu je varnost.

Napisala: dipl. astrologinja Cvetka Stipič

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: