Česa ne smemo vzeti Dvojčkom?

Dvojčki imajo dar za sporazumevanje in za retoriko, zato se radi izobražujejo in nenehno pridobivajo znanje. Neprestano so zaposleni z opažanjem in komuniciranjem. Prav tako radi potujejo in iščejo različne izzive ter spoznavajo nove stvari. Imeti morajo veliko prostora za svobodno gibanje. Ker kar naprej iščejo izzive in spremembe, jih včasih ljudje jemljejo za neodgovorne in nezanesljive. Najbolj se bojijo, da bodo odrezani od pridobivanja informacij, saj bi bil takrat prizadet njihov ego.

Torej,  česa ne smemo vzeti Dvojčkom?

Dvojčkom ne smemo vzeti prostora, novih idej in izolirati…

Ne smemo jim vzeti prostora za svobodno gibanje in  možnosti do vira informacij, saj je to njihova osnovna hrana, brez katere ne morejo dihati. Izredno jih je strah samote oz. izolacije. Dvojček se bo potrudil, da boste nenehno pridobivali nove informacije oz. da boste na tekočem z novostmi.

Dvojčki potrebujejo pot k vedno novim spoznanjem. Dolgočasnih nalog ne marajo, saj jim primanjkuje samodiscipline in vedno najdejo način, da se jim izognejo. Drugače pa ljudje s poudarjenim znamenjem Dvojčkov čustveno niso globoki. V njih je vedno dvojina: dva otroka, dva poklica, dva partnerja, dve službi … So kot kameleoni – spremenijo barvo glede na okolje. Seveda imajo tudi dobro plat. Najbolj jih privlači poučevanje, odkrivanje novih zamisli, novih idej, da lahko svobodno odkrivajo svet. So zelo igrive narave, tako da jih otroci naravnost obožujejo.

Dvojčkom je treba dati dovolj prostora, da lahko svobodno dihajo, se gibljejo, raziskujejo svet in nas bogatijo z novimi in novimi informacijami.

Pripravila: dipl. astrologinja Cvetka Stipič

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: