Saturn v vodnarju

Rezultat iskanja slik za saturn

Saturn v marcu 2020 zapusti znamenje kozoroga in vstopi v znamenje vodnarja 22.3.2020. Znamenje vodnar nam kaže novosti, napredek, inovacije, svobodo, napredno mišljenje, to je vstop v nekaj modernega, novega, napredovanje internetnega komuniciranja, skratka to je perfekten čas za inovatorje in drugače misleče.

Na splošno je v domena Saturna, da je naš veliki učitelj, ki vlada tradiciji, preizkušenim teorijam, karieri in ambiciji, poskrbi da se nekaj naučimo iz njegovih lekcij, ki so življenjske, zahteva popolnost, ne prenaša površnosti in nepraktičnosti. Svoj cilj doseže počasi, s potrpežljivostjo in vztrajnostjo… Znamenje vodnarja, kamor je vstopil sedaj Saturn pa je čisto nekaj drugega. To znamenje podpira vse spremembe, ne prenaša dolgočasja in počasnosti, rad šokira, ljubi svobodo, nove ideje, nova odkritja, zanima ga znanost, futurizem, ustvarjalnost, neodvisnost, individualnost, zanima ga revolucija in upor.

Saturn v vodnarju nam ponuja živeti po drugačnih merah, učenje prek spleta, komunikacijo preko interneta, individualnost in močno potrebo po svobodi..  Prav to se nam dogaja sedaj, ko se cel svet bori proti korona-virusu. Otroci se učijo preko spleta, s prijatelji se družimo na daljavo, množično nakupujemo preko spleta… Kmalu bomo spoznali, da je to udobnejše in se bomo čedalje bolj posvečali inovacijam in internetu…

Razvoj gospodarstva  bo pospešeno rastel, podjetniki bodo s svojimi prebliski in idejami posodobili svojo prepoznavnost preko spletnih strani, delali bomo od doma, otroci se bodo učili na daljavo…

Vendar bo tudi korona-virusa enkrat konec, saj se svet vrti naprej. Saturn se še obrne in  gre za nekaj časa nazaj v kozoroga, tudi ljudje se bomo vrnili nazaj v že poznano ustaljeno življenje, kar je za nas neprecenljivo, lepo in prijetno, saj staro in preverjeno ne moremo kar izpustiti iz rok.

Skratka Saturn kot veliki učitelj nam bo dal življensko lekcijo iz katere bomo šli mnogo bogatejši, saj nam hoče pokazati, da se sreča ne da kupiti v trgovskih centrih, da ne potrebujemo toliko kot si kopičimo, da je sreča znotraj nas samih in v druženju z ljudmi, ki jih imamo najrajši… V znamenju vodnarja bo vztrajal vse do marca leta 2022.

Napisala: dipl. astrologinja Cvetka Stipič

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: