Korona virus in prognoza

Onaplus - Koronavirus: Mutira dvakrat na mesec, trenutno kroži 8 sevov

Astrologija je veda, ki nam pomaga z opazovanjem gibanja planetov predvidevati dogodke v prihodnosti. Na splošno to gledamo za cel svet, v kolikor pa imamo astrološko karto za posamezno državo, pa lahko to bolj natančno prognoziramo. Kot vemo, se je Korona virus pričel na Kitajskem, v zimskem času rib, ki astrološko njen vladar Neptun simbolizira okužbe. Nato je Sonce prešlo znamenje Ovna, ki simbolizira hitrost. Virus se je kot blisk širil po celem svetu.

Sedaj smo v zemeljski energiji, saj je Sonce 20.aprila 2020 prestopil v znamenje bika. Bik je fiksno in zemeljsko znamenje, daje nam toplino, umiritev in upočasnitev, tako da lahko pričakujemo počasno umiritev pandemije s korona virusom po vseh državah. Vrhunci izbruhov po državah bodo različno nekje med zadnji teden v aprilu, pa vse do sredine maja, nato pa bo krivulja okuženosti počasi izravnala.

Če opazujemo gibanje planetov, ali drugače povedano, če gledamo astrološko, zgleda takole:

  • 21.4. je Sonce na 1.st.bika v kvadratu (neharmoničnem aspektu) z Saturnom na 1.st. vodnarja
  • 23.4. je MLAJ oz. konjukcija Lune in Sonca v biku, vemo da mlaj napoveduje zaključek enega cikla in začetek  novega cikla
  • 25.4. Pluton v kozorogu na 24. stopinji prične s svojo retrogradno potjo
  • Problematična planeta Mars in Saturn sta v vodnarju, vodnar simbolizira zrak, virus se prenaša po zraku.
  • Venera bo šla  13.maja v znamenje Dvojčka, ki je tudi zračno znamenje, povezano je z dihanjem in pljuči.
  • Ne smemo pozabiti, da je Neptun, ki simbolizira okužbe, ves ta čas v ribah ( okužbe, virusi)
  • Saturn v vodnarju začne 11.maja retrogradno pot
  • Neptun v ribah začne retrogradnost 23.junija
  • Sončni mrk v raku dne 21.6.2020

Po Sončnem mrku 21.6.2020 lahko pričakujemo boljše dneve, tudi Venera se bo po 25.juniju obrnila direktno. Svetu bo dal tudi upanje konjukcija Jupitra in Plutona, kar vzpodbuja spremembe na bolje. V tem letu se bodo zgodile  tri konjukcije teh dveh planetov, spodbujajo spremembe in rast, konec leta se bo zgodila konjukcija Saturna in Jupitra v vodnarju, ki nam govori o izumih in o napredku, mogoče bo takrat odkrito pravo cepivo za korona virus.

Vemo, da imamo opravka z zelo zahrbtnim virusom in medicinska stroka napoveduje, da se lahko jeseni vrne oz. da mutira. Kaj pa vidimo astrologi?

Vsi ti planeti Saturn, Pluton, Neptun in Jupiter, ki so šli retrogradno, se bodo konec jeseni obrnili ponovno v direktno smer. Vemo, da ko gre Saturn, kot naš strogi učitelj  direktno, retrogradno in tretjič spet direktno, da ima tretjič največjo moč, pravimo, da še zadnjič udari z repom… Zato predvidevamo, da se bo epidemija spet ponovila, saj gre Saturn retrogradno nazaj v kozoroga in ponovno direktno  v vodnarja 17.decembra. Medicinska stroka pa nas pomirja, da naj bi bil virus jeseni prisoten  v milejši obliki…

Napisala: dipl. astrologinja Cvetka Stipič https://horarna-astrologija.si/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: