Lunin mrk – 26.maja 2021

Tega ne smete početi na lunin mrk in polno luno v dvojčku (30. 11. 2020) -  Planet Lepote

Dne 26.maja 2021, se bo ob 13.13 uri zgodil popolni Lunin mrk, na 5 stopinj in 25 min Strelca.

Hkrati je to tudi Polna Luna ali Ščip, ki bo tokrat videti kot krvava Luna , saj se bo obarvala rdečkasto. Zdela se nam bo tudi večja kot običajno, saj se Luna nahaja bližje zemlji, pravimo da je v perigreju.

Na naši polobli ne bo vidna, bo pa vidna na drugi strani zemlje, v Aziji, Kanadi, Avstraliji ,Južni Ameriki in ZDA. Vseeno Lunin mrk zelo močno občutimo, saj to energijo, ko se poravnajo vsi trije planeti Sonce, Zemlja in Luna v isto linijo, kar zelo vpliva na naše razpoloženje. To močno energijo bomo občutili vsi prebivalci zemlje. Glede na to, da se aktivirana os strelec/dvojček, bo v ospredju komunikacija, svoboda, resnica, širitev intelektualnih sposobnosti, v ospredju pa bodo odnosi vseh vrst, saj sta si pri mrku Luna in Sonce v opoziciji.

Situacija bo na splošno bolj spremenljiva, resnica prihaja na dan, sprevideli bomo, da smo prevarani, stvari bomo videli iz drugega zornega kota…Dnevi okoli Luninega mrka so lahko tudi zelo naporni, kasneje pa se bo energija počasi sproščala.. Osebno se sam v naši astrološki karti aktivirata hiši, kjer sta dvojček in strelec, kaj se vam aktivira, pa vam lahko pojasni vaš osebni astrolog…

Napisala: dipl. astrologinja Cvetka Stipič, https://horarna-astrologija.si/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: