Česa Bikom ne smemo vzeti?

Povezana slika

Znamenje Bik je povezano z udobjem, užitkom in materialnimi dobrinami. Bik je trmast zato je tudi pripravljen trdo delati, da si pridobi materialno varnost. Rad uživa v varnosti, ki si jo je pridelal, predvsem pa v dobri hrani in pijači. Je velik uživač, rad ima udobnost, prestiž, razvajanje… Ceni se na podlagi pridobljenega premoženja.

Česa je strah Bika?  Bik se najbolj boji se sprememb…

Znamenje Bik ima skrbno pod nadzorom vse svoje trdo prigarano premoženje, zato se najbolj boji novosti in sprememb. Neomajno vztraja, da v njegovem življenju ni velikih sprememb, preprosto teži po tem, da bi bilo vse po starem. Vsak korak skrbno načrtuje. Tveganj in sprememb ne mara, saj takrat nima več občutka varnosti.

Česa ne smemo vzeti Bikom? Ne smemo jim vzeti Varnosti !

Bik je preprosto uživač, ki ljubi predvidljivo življenje. Seveda mu mora življenje nuditi varnost in vse vrste užitkov. Zakaj bi menjal nekaj kar dobro deluje. Bik je tudi zanesljiv do svoje družene in prijateljev, nikoli vas ne bo pustil na cedilu. Ljubi svoj dom, avto, vse materialne stvari, ki jih je tekom življenja pridobil s trdim delom, saj mu vendarle prinašajo užitek. Na vse je zelo navezan, tudi na kupček denarja na banki. Biki znajo z denarjem, so dobri finančniki, zato tudi radi delajo v takih poklicih. Srečamo jih kot ekonomiste, finančnike, borzne posrednike, nepremičninski agenti, ipd.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: