Primer: Nogometna zmaga

Nogometna zmaga

Tekma se je odvijala na svetovnem prvenstvu v Braziliji julija 2014. Rezultat na koncu je bil 7:1 za Nemce. Domačine damo vedno na ascendent, goste na descendent.

Ascendent so domačini Brazilci, signifikator je Saturn v Škorpijonu že v deveti hiši, Luna kot kosignifikator je v Škorpijonu na dnu v 9. hiši (kaže čustva navijačev Brazilcev, ki so skrivnostna, boječa, negotova in še na zadnjih stopinjah, kar že kaže na poraz). Luna tvori tudi kvadrat z ASC, poraz. Edini pozitivni aspekt Lune je aplikativni trigon na Jupitra, kar kaže, da kakšen gol bodo pa že dali, veliko pa ne, ker je tudi Jupiter na zadnjih stopinjah. Tudi Uran, kot drugi vladar ASC, ima same kvadrate tako, da ni videti da bodo Brazilci zmagali.

Nasprotniki, 7. hiša v Levu, signifikator je Sonce v Raku v 6. hiši, razigrani Nemci, so za zabavo v prvem polčasu natrosili Brazilcem 5 golov, nato pa so morali v drugem polčasu upočasniti tempo, tako da je bil na koncu rezultat 7:1 za Nemce, za Brazilce pa velik poraz, kar kaže tudi bolečina – ranjen Kiron v 1. hiši, zmedenost, negotovost Neptuna v 1. hiši Brazilcev. Sonce in Saturn imata skoraj eksakten aplikativen trigon, kar tudi kaže na poraz Brazilcev

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: